5 МНОГО ГОТИНИ ОФИСА


Науката може никога да не излезе с по-добра офис-комуникационна система, отколкото кафе-паузата.



На работа сме, но можем да пийнем бира, да му ударим едно баскетче, пък после за вдъхновение да дремнем – в легло от бъдещето или в Дзен среда. А ако ни вика шефа – хайде на пързалката. Мислите че това е невъзможно? Прави сте! Няма офиси, които да предлагат всички тези екстри. Но има такива, които ги предлагат по отделно.


Най-добрите офиси в света

ДА ПОСПИМ В ОФИСА

В офисите на интернет гиганта Google нетрадиционното е на почит. Също и грижата към служителите. В сградата е обзаведено със звукоизолирани капсули, които служат за подобряване на настроението, вдъхновяване и творчество, дори и спане. Футуристичната леглова база, която прилича на полулегнали столове, е с с форма на кълбо с козирка, което може да се настройват с 15-20-минутни програми които да отведат прилегналия в безтегловност, дори и с главата надолу. Дори има успокояваща музика. Събуждането със серия вибрации и мигащи светлини.

ДЗЕН СТАИ НА EVENTBRITE

Творчески пространства, хамаци, дзен стаи ( за медитация и йога) – такива са техните работни помещения.

БИРАТА И TWITTER

В компанията на социалната медийна платформа се трудят над 3 860 души от целия свят. В офиса в Манхатън се помещават 400 служители и са облагодетелствани от наличието на стая за освежително питие – бира. Да, бира по време на работа! Как да не им завиди човек!

БАСКЕТБОЛНАТА  ПЛОЩАДКА НА NIKE

За тези, които търсят начин за почивка и творчески заряд, е осигурено баскетболно игрище на един от етажите на офис сградата, със завиден размер от 4 000 кв.м.

БЪРЗО ПРИДВИЖВАНЕ ВЪВ SLIDE

Гигантска метална пързалка осигурява бързото придвижване на служителите от един етаж до друг. Стълбите и асансьорите тук не са на почит. 

Коментари